top of page

VLOG - Prvé YouTube vzdelávanie  o Hygiene

  
Pokuta z Hygieny? - Vyhnite sa jej! - Vzdelávajte sa s nami!
Zadajte Váš e-mail a pozerajte naše krátke vzdelávacie videá o Hygiene ako prvý.

Ďakujeme za odoslanie :)

DEZINFEKCIA plochy.jpg

DEZINFEKCIA – 3 najčastejšie chyby

Viete, aké sú tri najčastejšie chyby pri dezinfekcii? Overte si, či dezinfikujete správne a účinne.

dezinfekci prevadzky; dezinfekca v gastre; dezinfekcia ozonom; dezifekcia koronavirus; ako dezinfikovat prevadzku; dezinfekcia Bratislava

7 zásad ako správne dezinfikovať prevádzku

V tomto čase, keď koronavírus útočí, všetci hľadáme spôsoby, ako ešte účinnejšie dezinfikovať priestory, zariadenia, potravinárske nástroje, podlahy, steny či ovzdušie.

Aké pravidlá platia pre dezinfekciu prevádzky a aký je najúčinnejší postup dezinfekcie? Sledujte nás.

Ako_správne_zmrazovať_a_schladzovať_p

Ako správne zmrazovať potraviny a jedlá na prevádzke?

7 podmienok Hygieny

Dnes si povieme o tom ako správne schladzovať či zmrazovať potraviny a pokrmy v reštauráciách a iných prevádzkach. Keďže mnoho podnikateľov má k zmrazovaniu a schladzovaniu veľa otázok, v tomto videu sa pozrieme na túto tému bližšie. Sledujte nás.

rekolaudacia.jpg

Otvárate novú prevádzku a potrebujete rekolaudovať priestor?

Máte v záujme si otvoriť vlastnú kaviareň, reštauráciu, gastro prevádzku, prípadne inú potravinársku prevádzku a už ste si našli aj vhodný priestor? Aké podklady a dokumenty potrebujete na to, aby ste si ho zlegalizovali?

Hrozí_Vám_pokuta_z_Hygieny_-_Hotline.jpg

Hrozí Vám pokuta od Hygieny či zatvorenie prevádzky? Zavolajte HOTLINE Hygieny

Neváhajte nám na našu HOTLINE Hygieny 0907 131 869 zavolať už dnes.

Pozrite si, za aké nedostatky vám Hygiena môže dať pokutu.

test2.jpg

Kto nepotrebuje skúšky z Hygienického Minima ???

Dnes si povieme o tom, kto nepotrebuje ísť na skúšky z Hygienického Minima a čo ešte navyše musíte splniť?

 

Sledujte nás

TATÁRSKY BIFTEK (1).jpg

Tatársky Biftek – čo musíte spĺňať, ak ho chcete predávať?

Chcete vo Vašej reštaurácii predávať tatársky biftek?

 

Dnes si povieme 5 najdôležitejších požiadaviek, ktoré musíte spĺňať, ak chcete predávať biftek či iné pokrmy z tepelne nespracovaného, čiastočne nespracovaného mäsa, rýb a iných morských živočíchov.

Sledujte nás

Ako dovážať a predávať VÝŽIVOVÉ DOPLNKY.

Ako legálne predávať dovezené výživové doplnky v SR?

Aj Vás zaujíma ako legálne predávať dovezené výživové doplnky či už vo Vašom e-shope, lekárni alebo v obchode?

 

Aké tri najdôležitejšie podmienky musíte spĺňať, aby ste mohli legálne uvádzať výživové doplnky na trh v SR?

 

Sledujte naše nové video.

5 najdôležitejších zásad AKO BEZPEČNE PR

Ako bezpečne prepravovať potraviny a pokrmy - 5 najdôležitejších pravidiel

Ako prepravovať potraviny? Pri nedôslednej preprave potravín a pokrmov môže dôjsť k následnému ohrozeniu zdravia Vašich zákazníkov a rovnako Vám hrozí pokuta od Hygieny až do výšky pol milióna Eur. Ktoré zásady musíte dodržiavať?

 

Pozrite si naše video

5_spôsobov_ako_skladovať_potraviny,_aby_

5 spôsobov ako skladovať potraviny, aby Vás obišla pokuta z Hygieny

Dnes si povieme o tom, ako skladovať potraviny tak, aby neohrozili zdravie Vašich zákazníkov, a aby ste nedostali od Hygieny pokutu.

 

Sledujte nás.

OSOBNÁ_HYGIENA_ZAMESTNANCA_V_GASTRE_7_(2

Osobná hygiena zamestnanca v gastre a potravinárstve – 7 najdôležitejších pravidiel

Ste majiteľom gastro prevádzky či potravinárskeho podniku a zaujíma Vás, čo musia Vaši zamestnanci z pohľadu osobnej hygieny spĺňať tak, aby ste Vy nedostali pokutu? Sledujte nás.

Pečiete_doma_a_predávate_cez_internet.jp

Pečiete doma torty, koláče, makrónky... a predávate cez internet ??? – Čo Vám hrozí?

Ak pečiete doma torty, koláče, prípadne vyrábate iné potravinárske výrobky doma v kuchyni a ponúkate ich prostredníctvom sociálnych sietí alebo internetu, zbystrite pozornosť. Aké sú riziká?

Čo je HACCP plán _ A prečo je taký dôlež

Čo je HACCP plán - a prečo je taký dôležitý ?

Začali ste podnikať a požadujú od Vás HACCP plán. Táto HACCP dokumentácia pomôže ochrániť nielen Vašich zákazníkov, ale rovnako Vám pomôže vyhnúť sa pokutám. Pozrite si naše krátke video o HACCP pláne.

BURČIAK na čo si dať pozor ! pri predaji

Burčiak - na čo si dať pozor pri predaji !

Sezóna burčiaku je tu, a preto si v dnešnom videu povieme, ako predávať burčiak bezpečne a legálne. Sledujte nás.

Kontrola_z_Hygieny_ako_najlepšie_reagova

Kontrola z Hygieny - ako najlepšie reagovať ???

Dnes si povieme, čo robiť, pokiaľ sa na Vašu prevádzku nahlási kontrola z Hygieny, prípadne k Vám príde neohlásene a neočakávane. Ako najlepšie reagovať? Sledujte nás.

Kontrola_z_Hygieny_7_najčastejšie_zisten

Kontrola z Hygieny - 7 najčastejšie zisťovaných nedostatkov 

Aj Vás zaujíma, čo najčastejšie kontroluje Hygiena a za čo najčastejšie udeľuje pokuty? Sledujte naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene. V minulom roku vykonala Hygiena kontrolu na každej štvrtej prevádzke. Toto sú najvážnejšie nedostatky, ktoré zistila.

Dandar sro ---------------- Hygiena pre

Dandár sro - 30 sekundové video O nás

Už viac ako 20 rokov pomáhame rôznym prevádzkam s hygienickými povinnosťami. Zistite, v čom všetkom môžme pomôcť aj Vám. Pozrite si rýchle 30 sekundové video.

Prvé_Youtube_vzdelávanie_o_Hygiene.jpg

Prvé YouTube

vzdelávanie

o Hygiene - aj pre Vás!

Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene - pomáha manažérom a podnikateľom jednoducho vysvetľovať hygienické predpisy, hygienické povinnosti a požiadavky hygieny na prevádzku. 

Otvorenie_novej_prevádzky_Schválenie_od_

Otvorenie novej prevádzky - schválenie od Hygieny 

Ako si založiť novú prevádzku, reštauráciu, pizzeriu, kaviareň, bar či fast food? Čo potrebujete na otvorenie obchodu, eshopu, predajne, cukrárne či výrobne? Čo požaduje Hygiena? Aké podmienky je potrebné splniť pre schválenie od Hygieny? Pozerajte naše nové video na www.dandar.sk

zamestnanci.jpg

Čo musí spĺňať zamestnanec v gastre a potravinárstve?

Potrebujete vedieť presné požiadavky Hygieny na zamestnanca v gastro prevádzke či v potravinárstve? Pozrite si video zo série Prvé vzdelávanie v Hygiene, kde sa dozviete, aké sú dve hlavné podmienky Hygieny pre prácu v gastre... viac info na www.dandar.sk

Hygienické_Minimum_Ako_prebieha_skúška.j

Hygienické Minimum - ako prebiehajú skúšky?

Čo je Hygienické Minimum a kto ho musí mať? Ako postupovať, keď chcete pracovať v gastre či potravinami a potrebujete odbornú spôsobilosť? Ako sa pripraviť na skúšky - Hygienické Minimum? Pozrite si naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene... viac na www.dandar.sk

AMBULANTNÝ PREDAJ 6 najdôležitejších pod

6 najdôležitejších podmienok pre ambulantný predaj

Čo potrebujete pre ambulantný predaj? Čo vyžaduje Hygiena? Začíname vzdelávanie pre nových i existujúcich podnikateľov v oblasti hygieny, kvality a bezpečnosti.

Ozónovanie - Ako sa za 2 hod zbaviť víru

Ozónovanie - Ako sa za 2 hod. zbaviť vírusov, baktérii, zápachu či vší BEZ NÁMAHY

Ako ekologicky a účinne dezinfikovať byt, prevádzku, ambulanciu, školu či škôlku? Ozónovanie Vás pohodlne zbaví vírusov, baktérií, zápachu, ale aj vší, komárov či iného hmyzu. 

bottom of page