VLOG - Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene
Pokuta z Hygieny? - Vyhnite sa jej! - Vzdelávajte sa s nami!
Zadajte Váš e-mail a pozerajte naše krátke vzdelávacie videá o Hygiene ako prvý.
7 zásad ako správne dezinfikovať prevádzku
V tomto čase, keď koronavírus útočí, všetci hľadáme spôsoby, ako ešte účinnejšie dezinfikovať priestory, zariadenia, potravinárske nástroje, podlahy, steny či ovzdušie.
Aké pravidlá platia pre dezinfekciu prevádzky a aký je najúčinnejší postup dezinfekcie? Sledujte nás.
Ako správne zmrazovať potraviny a jedlá na prevádzke?
7 podmienok Hygieny
Dnes si povieme o tom ako správne schladzovať či zmrazovať potraviny a pokrmy v reštauráciách a iných prevádzkach. Keďže mnoho podnikateľov má k zmrazovaniu a schladzovaniu veľa otázok, v tomto videu sa pozrieme na túto tému bližšie. Sledujte nás.
Tatársky Biftek – čo musíte spĺňať, ak ho chcete predávať?
Chcete vo Vašej reštaurácii predávať tatársky biftek?
Dnes si povieme 5 najdôležitejších požiadaviek, ktoré musíte spĺňať, ak chcete predávať biftek či iné pokrmy z tepelne nespracovaného, čiastočne nespracovaného mäsa, rýb a iných morských živočíchov.
Sledujte nás
Ako bezpečne prepravovať potraviny a pokrmy - 5 najdôležitejších pravidiel
Ako prepravovať potraviny? Pri nedôslednej preprave potravín a pokrmov môže dôjsť k následnému ohrozeniu zdravia Vašich zákazníkov a rovnako Vám hrozí pokuta od Hygieny až do výšky pol milióna Eur. Ktoré zásady musíte dodržiavať?
Pozrite si naše video
Kontrola z Hygieny - 7 najčastejšie zisťovaných nedostatkov
Aj Vás zaujíma, čo najčastejšie kontroluje Hygiena a za čo najčastejšie udeľuje pokuty? Sledujte naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene. V minulom roku vykonala Hygiena kontrolu na každej štvrtej prevádzke. Toto sú najvážnejšie nedostatky, ktoré zistila.
Otvorenie novej prevádzky - schválenie od Hygieny
Ako si založiť novú prevádzku, reštauráciu, pizzeriu, kaviareň, bar či fast food? Čo potrebujete na otvorenie obchodu, eshopu, predajne, cukrárne či výrobne? Čo požaduje Hygiena? Aké podmienky je potrebné splniť pre schválenie od Hygieny? Pozerajte naše nové video na www.dandar.sk
Čo musí spĺňať zamestnanec v gastre a potravinárstve?
Potrebujete vedieť presné požiadavky Hygieny na zamestnanca v gastro prevádzke či v potravinárstve? Pozrite si video zo série Prvé vzdelávanie v Hygiene, kde sa dozviete, aké sú dve hlavné podmienky Hygieny pre prácu v gastre... viac info na www.dandar.sk
Hygienické Minimum - ako prebiehajú skúšky?
Čo je Hygienické Minimum a kto ho musí mať? Ako postupovať, keď chcete pracovať v gastre či potravinami a potrebujete odbornú spôsobilosť? Ako sa pripraviť na skúšky - Hygienické Minimum? Pozrite si naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene... viac na www.dandar.sk