VLOG - Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene
Pokuta z Hygieny? - Vyhnite sa jej! - Vzdelávajte sa s nami!
Zadajte Váš e-mail a pozerajte naše krátke vzdelávacie videá o Hygiene ako prvý.
DEZINFEKCIA – 3 najčastejšie chyby
Viete, aké sú tri najčastejšie chyby pri dezinfekcii? Overte si, či dezinfikujete správne a účinne.
7 zásad ako správne dezinfikovať prevádzku
V tomto čase, keď koronavírus útočí, všetci hľadáme spôsoby, ako ešte účinnejšie dezinfikovať priestory, zariadenia, potravinárske nástroje, podlahy, steny či ovzdušie.
Aké pravidlá platia pre dezinfekciu prevádzky a aký je najúčinnejší postup dezinfekcie? Sledujte nás.
Ako správne zmrazovať potraviny a jedlá na prevádzke?
7 podmienok Hygieny
Dnes si povieme o tom ako správne schladzovať či zmrazovať potraviny a pokrmy v reštauráciách a iných prevádzkach. Keďže mnoho podnikateľov má k zmrazovaniu a schladzovaniu veľa otázok, v tomto videu sa pozrieme na túto tému bližšie. Sledujte nás.
Otvárate novú prevádzku a potrebujete rekolaudovať priestor?
Máte v záujme si otvoriť vlastnú kaviareň, reštauráciu, gastro prevádzku, prípadne inú potravinársku prevádzku a už ste si našli aj vhodný priestor? Aké podklady a dokumenty potrebujete na to, aby ste si ho zlegalizovali?
Hrozí Vám pokuta od Hygieny či zatvorenie prevádzky? Zavolajte HOTLINE Hygieny
Neváhajte nám na našu HOTLINE Hygieny 0907 131 869 zavolať už dnes.
Pozrite si, za aké nedostatky vám Hygiena môže dať pokutu.
Kto nepotrebuje skúšky z Hygienického Minima ???
Dnes si povieme o tom, kto nepotrebuje ísť na skúšky z Hygienického Minima a čo ešte navyše musíte splniť?
Sledujte nás
Tatársky Biftek – čo musíte spĺňať, ak ho chcete predávať?
Chcete vo Vašej reštaurácii predávať tatársky biftek?
Dnes si povieme 5 najdôležitejších požiadaviek, ktoré musíte spĺňať, ak chcete predávať biftek či iné pokrmy z tepelne nespracovaného, čiastočne nespracovaného mäsa, rýb a iných morských živočíchov.
Sledujte nás
Ako legálne predávať dovezené výživové doplnky v SR?
Aj Vás zaujíma ako legálne predávať dovezené výživové doplnky či už vo Vašom e-shope, lekárni alebo v obchode?
Aké tri najdôležitejšie podmienky musíte spĺňať, aby ste mohli legálne uvádzať výživové doplnky na trh v SR?
Sledujte naše nové video.
Ako bezpečne prepravovať potraviny a pokrmy - 5 najdôležitejších pravidiel
Ako prepravovať potraviny? Pri nedôslednej preprave potravín a pokrmov môže dôjsť k následnému ohrozeniu zdravia Vašich zákazníkov a rovnako Vám hrozí pokuta od Hygieny až do výšky pol milióna Eur. Ktoré zásady musíte dodržiavať?
Pozrite si naše video
5 spôsobov ako skladovať potraviny, aby Vás obišla pokuta z Hygieny
Dnes si povieme o tom, ako skladovať potraviny tak, aby neohrozili zdravie Vašich zákazníkov, a aby ste nedostali od Hygieny pokutu.
Sledujte nás.
Osobná hygiena zamestnanca v gastre a potravinárstve – 7 najdôležitejších pravidiel
Ste majiteľom gastro prevádzky či potravinárskeho podniku a zaujíma Vás, čo musia Vaši zamestnanci z pohľadu osobnej hygieny spĺňať tak, aby ste Vy nedostali pokutu? Sledujte nás.
Pečiete doma torty, koláče, makrónky... a predávate cez internet ??? – Čo Vám hrozí?
Ak pečiete doma torty, koláče, prípadne vyrábate iné potravinárske výrobky doma v kuchyni a ponúkate ich prostredníctvom sociálnych sietí alebo internetu, zbystrite pozornosť. Aké sú riziká?
Čo je HACCP plán - a prečo je taký dôležitý ?
Začali ste podnikať a požadujú od Vás HACCP plán. Táto HACCP dokumentácia pomôže ochrániť nielen Vašich zákazníkov, ale rovnako Vám pomôže vyhnúť sa pokutám. Pozrite si naše krátke video o HACCP pláne.
Burčiak - na čo si dať pozor pri predaji !
Sezóna burčiaku je tu, a preto si v dnešnom videu povieme, ako predávať burčiak bezpečne a legálne. Sledujte nás.
Kontrola z Hygieny - ako najlepšie reagovať ???
Dnes si povieme, čo robiť, pokiaľ sa na Vašu prevádzku nahlási kontrola z Hygieny, prípadne k Vám príde neohlásene a neočakávane. Ako najlepšie reagovať? Sledujte nás.
Kontrola z Hygieny - 7 najčastejšie zisťovaných nedostatkov
Aj Vás zaujíma, čo najčastejšie kontroluje Hygiena a za čo najčastejšie udeľuje pokuty? Sledujte naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene. V minulom roku vykonala Hygiena kontrolu na každej štvrtej prevádzke. Toto sú najvážnejšie nedostatky, ktoré zistila.
Dandár sro - 30 sekundové video O nás
Už viac ako 20 rokov pomáhame rôznym prevádzkam s hygienickými povinnosťami. Zistite, v čom všetkom môžme pomôcť aj Vám. Pozrite si rýchle 30 sekundové video.
Prvé YouTube
vzdelávanie
o Hygiene - aj pre Vás!
Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene - pomáha manažérom a podnikateľom jednoducho vysvetľovať hygienické predpisy, hygienické povinnosti a požiadavky hygieny na prevádzku.
Otvorenie novej prevádzky - schválenie od Hygieny
Ako si založiť novú prevádzku, reštauráciu, pizzeriu, kaviareň, bar či fast food? Čo potrebujete na otvorenie obchodu, eshopu, predajne, cukrárne či výrobne? Čo požaduje Hygiena? Aké podmienky je potrebné splniť pre schválenie od Hygieny? Pozerajte naše nové video na www.dandar.sk
Čo musí spĺňať zamestnanec v gastre a potravinárstve?
Potrebujete vedieť presné požiadavky Hygieny na zamestnanca v gastro prevádzke či v potravinárstve? Pozrite si video zo série Prvé vzdelávanie v Hygiene, kde sa dozviete, aké sú dve hlavné podmienky Hygieny pre prácu v gastre... viac info na www.dandar.sk
Hygienické Minimum - ako prebiehajú skúšky?
Čo je Hygienické Minimum a kto ho musí mať? Ako postupovať, keď chcete pracovať v gastre či potravinami a potrebujete odbornú spôsobilosť? Ako sa pripraviť na skúšky - Hygienické Minimum? Pozrite si naše video zo série Prvé YouTube vzdelávanie o Hygiene... viac na www.dandar.sk
6 najdôležitejších podmienok pre ambulantný predaj
Čo potrebujete pre ambulantný predaj? Čo vyžaduje Hygiena? Začíname vzdelávanie pre nových i existujúcich podnikateľov v oblasti hygieny, kvality a bezpečnosti.
Ozónovanie - Ako sa za 2 hod. zbaviť vírusov, baktérii, zápachu či vší BEZ NÁMAHY
Ako ekologicky a účinne dezinfikovať byt, prevádzku, ambulanciu, školu či škôlku? Ozónovanie Vás pohodlne zbaví vírusov, baktérií, zápachu, ale aj vší, komárov či iného hmyzu.