dandarlogo2.jpg

Kontrola hygieny

-  preventívne interné audity - hygienické inšpekcie

Cieľom našich kontrol hygieny, auditov a inšpekcií je identifikovať rizikové miesta, ktoré môžu mať za následok vznik alimentárnych nákaz, uloženia pokút zo strany kontrolných orgánov a tiež plnenie zákonných požiadaviek vykonávať vlastné overovacie kontroly systémov na bezpečnosť potravín/pokrmov.

Vyhnite sa pokute od Hygieny a overte si, či spĺňate všetky povinné hygienické požiadavky na Vašich prevádzkach.

 

 

Inšpekcia hygieny

Vykonávame preventívne neohlásené inšpekcie (len s vedomím majiteľa resp. zodpovedného vedúceho) na prevádzkach s cieľom preveriť aktuálny stav dodržiavania vybraných štandardov pracovníkmi na prevádzke. Inšpekcia trvá kratšie ako kontrola a audit a cieli na konkrétnu činnosť/aktivitu/predmet na prevádzke.

 

Ako prebieha inšpekcia a ako dlho trvá?

  • Konzultujeme zadanie, pripravíme podklady pre výkon inšpekcie 

  • Vykonáme inšpekciu na prevádzke - trvanie cca 1-2 hodiny

  • Spracujeme inšpekčný záznam a interpretujeme výsledky s odporúčaním následných krokov pre Vašu prevádzku

 

 

Kontrola hygieny na Vašej prevádzke

 

Je overenie dodržiavania štandardov pracovníkmi na prevádzke. Kontrola je časovo aj predmetovo rozsiahlejšia ako inšpekcia a zameriava sa na aktuálny stav na prevádzke z pohľadu technických podmienok, dodržiavanie štandardov zamestnancami a evidenčných povinností (vypĺňanie formulárov, checklistov a vedenie povinnej evidencie).

Ako prebieha kontrola a ako dlho trvá?

  • Obsiahlejšie prekonzultujeme zadanie, pripravíme detailnejšie podklady pred samotným výkonom 

  • Vykonáme rozsiahlejšiu operatívnu kontrolu na prevádzke - trvanie cca 3 - 5 hodín

  • Spracujeme pre Vás kontrolný detailný záznam a interpretujeme výsledky spolu s odporúčaním následnych krokov pre Vašu prevádzku

Audit hygieny na Vašej prevádzke

Audit hygieny - je preventívny nástroj a predstavuje systematické a nezávislé preskúmanie činnosti s cieľom určenia, či činnosti a súvisiace výsledky vyhovujú plánovaným opatreniam, či sa tieto opatrenia zavádzajú účinne a či sú vhodné na dosiahnutie stanovených cieľov.

Audit Vám pomôže prekontrolovať:

  • plnenie legislatívnych požiadaviek v zmysle platnej hygienicko-potravinovej legislatívy SR a EÚ

  • plnenie hygienických požiadaviek pre zariadenia spoločného stravovania a potravinárske prevádzkarne v zmysle platnej legislatívy SR a EÚ

  • prevádzkovú hygienu v zariadeniach

  • osobnú hygienu zamestnancov

  • označovanie pokrmov a potravín a ich uvádzanie na trh

  • nakladanie s odpadmi v prevádzkarni

 

Ako prebieha audit a ako dlho trvá:

  • Obsiahlejšie prekonzultujeme zadanie, pripravíme detailnejšie podklady pred samotným výkonom. 

  • Vykonáme rozsiahlejšiu operatívnu kontrolu na prevádzke - trvanie 4-8 hodín

  • Spracujeme pre Vás kontrolný detailný záznam a interpretujeme výsledky spolu s odporúčaním následnych krokov pre Vašu prevádzku

 

Cenník - Audit Hygieny, Inšpekcia

Cena za uvedené služby začína už od 99 Eur.

 

Napíšte nám a cenovú kalkuláciu Vám radi vypočítame na mieru podľa veľkosti Vašej prevádzky a hĺbky hygienickej kontroly, ktorú potrebujete.

ADRESA

 Dandar s.r.o.

Agátová 3428/5D

841 02 Bratislava 42 

DÔLEŽITÉ LINKY