Dezinfekcia ozónom
Ako sa za 2 hod. zbaviť vírusov, baktérii, zápachu či vší BEZ NÁMAHY
Kliknite na obrázok pre spustenie videa alebo si prečítajte obsah videa nižšie
Zdravím všetkých,
Som Marek Dandár a dnes si povieme ako sa za 2 hodiny vieme zbaviť zápachu, vší, vírusov, baktérií, plesní a ostatných choroboplodných tzv. patogénnych mikroorganizmov. A to úplne jednoducho a bez námahy. Sledujte nás.
Aj vy máte pocit, že pri upratovaní a dezinfekcii dostupné chemické prostriedky nepostačujú. Máme pre Vás dobrý tip. Skúste použiť ozónovanie/ozonizáciu.
Čo je ozónovanie?
Je to dezinfekcia ozónom. Je bezpečný pre človeka, ale dokáže zlikvidovať všetky baktérie, plesne, roztoče a patogénne/ choroboplodné mikroorganizmy, ktoré môžu človeka nepriaznivo ovplyvňovať.
Prečo odporúčame použiť ozón?
Lebo ozón je najsilnejší ekologický oxidant. Je až 50x účinnejší ako chlór a 100x účinnejší ako bežne dostupné chemické čistiace prostriedky na báze chlóru. Likviduje všetky formy baktérii, vírusov, bacilov a iných mikroorganizmov. Pôsobí nielen na neviditeľné mikroorganizmy, ale aj na zmyz – či už blchy, vši, komáre muchy... Dokáže zlikvidovať dokonca aj menšie formy hlodavcov – ako sú hraboše a myši.
Ozón nespôsobuje žiadne alergické či dýchacie problémy. Dokáže sa dostať úplne všade – keďže je to plyn, dokáže preniknúť do čalúnení, skríň a dokonca aj do omietok. A čo je najdôležitejšie? Ozón je úplne neškodný, je to ekologická forma dezinfekcie, je to ekologický plyn, ktorý sa po svojej práci rozkladá zase na neškodný kyslík
Ako to funguje?
Úplne jednoducho. Ozón vzniká v prístroji, ktorý je na to určený. Tento prístroj sa jednoducho zapne do počítačovej siete a nechá sa pracovať. Dôležité je nastaviť správnu koncentráciu a dĺžku pôsobenia tohto ozónu.
Kde ho využijete?
Ozónovanie sa dá využiť úplne všade. Či už v zdravotníckych zariadeniach, veterinárnych a humánnych ambulanciách, prípadne na športoviskách, vo fitness-centrách, šatniach, domovoch sociálnych služieb, v gastro-zariadeniach, v potravinárskych prevádzkach, v bytoch, kde je silnejší zápach po cigaretách alebo v reštauráciách, v priestoroch so silnejším zatuchnutím a podobne.